Fede smykker til mænd

Smykker til mænd er en helt igennem fantastisk opfindelse.

Jeg personligt elsker smykker til mænd. Mænd med smykker udtråler noget sexet og råt. Da jeg lærte min mand at kende tilbage i 1989 skulle jeg have et ekstra hul i mine ører og der fik jeg min mand (dengang kæreste) til, at få ikke bare et hul i øret, men hele 2 i samme øre. Idag har jeg/vi en søn på 14 år der ELSKER smykker.

Han fik sine første smykker i dåbsgave, hvilket var et armbånd med hans navn indgraveret på en lille plade og et par halskæder. Han fik hul i øret da han var 7 år, faktisk som den første dreng i hans klasse. Jeg elsker, at give min mand og min søn smykker. Og jeg syntes det er skønt, at der er SÅ mange forskellige slags smykker til mænd. Specielt min søn elsker alle slags smykker, bare det er smykker til mænd. Om det er øreringe, halskæder eller armbånd. Om det er sølv, stål, læder, plasticperler, træperler, ja det er ligegyldigt, bare det er fede smykker.

For en del år siden gav jeg min søn en Anker halskæde og han blev simpelthen bare så glad, det var faktisk til hans 9 års fødselsdag. Samme år til jul gav jeg ham et armbånd passende til hans halskæde, det vakte stor lykke. Her de senere år har han fået og selv købt en hel del smykker. Vi sidder tit sammen og kigger på fede smykker til mænd på nettet. Når vi sidder og kigger på smykker til mænd er vi ikke altid enige om, hvad der er fede smykker til mænd og hvad der ikke er. Når vi f.eks. ser programmer i tv med unge mænd der har masser af smykker på siger min søn tit: ”Ej, hvor fedt, hvor ser de seje ud med de smykker på, sådan en halskæde eller armbånd vil jeg også have.” Rigtig mange af smykkerne syntes jeg rigtig godt om, meeen der er da nogen jeg ikke syntes er så fede som han gør, men jeg er jo heller ikke 14 år ;o))
Men vi er helt enige om, at smykker til mænd er en super fed opfindelse og jeg ved der står smykker øverst på hans ønskeliste til jul, og mon ikke der ligger nogle til ham og manden under juletræet FOR smykker til mænd er rå, smykker til mænd er sexede og smykker til mænd det skal der bare til!

2 Comments

Filed under Smykker til mænd

2 Responses to Fede smykker til mænd

  1. Chano Style

    Yes, fede smykker til mænd er sgu ikke så nemt at finde. Men tak for denne blog, som viser vejen til smykker.

  2. Benjamin

    Tidligere har det kun været muligt at købe smykker i butikker og da mange smykker kan være en relativ dyr investering, har de fleste mænd foretrukket at købe smykker i butikken, i og med de har været mere trygge ved det. Over den seneste snart lange årrække har internettet dog vundet så meget popularitet og tillid i store dele af befolkningen, hvilket gør webshops til et attraktivt sted, at købe smykker til mænd eller kvinder. Smykker har som sådan ændret sig, det er efterhånden ikke kun de dyre smykker der er i høj kurs, men også smykker som accessories .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>