Forlæng levetiden af din badmintonbolde

Forlæng levetiden af dine badmintonbolde. Badminton er en meget populær sport i Danmark og der bliver brugt rigtig mange bolde rundt i landet. Men her er lidt tip til hvordan du kan forlænge levetiden på dine bolde.

I dag findes der virksomheder som har specialiseret sig i fugtskabe lavet til badmintonbolde. Disse fugtskabe er lavet til at holde den præcise fugtighed som boldene kræver for at få den bedste holdbarhed. En længere levetid på boldene vil også give en bedre økonomi for badmintonspillerne. Det viser sig faktisk at fjerboldens levetid kan øges med 25-35% ved brug af fugtskab. Sådan et skab bliver styret elektronisk så fugtughedsprocenter altid står på det rigtige. På skabene er det nemt hele tiden at kontrollere at fugtigheden er som den skal være da der er placeret et display uden på som viser fugtigheden digitalt. Skabene bliver typisk leveret med hylder og bagnet, der netop sikre at fugtigheden er ens i hele skabet. På skabene er der også monteret en lås så du selv kan vælge hvem der skal have adgang til dit fugtskab. Så køb et fugtskab hvis du ville spare penge uden at komme til at spille med plastik fjerbolde.

Leave a Comment

Filed under Smykker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>