Smukke håndlavet smykker

Der er noget helt specielt ved håndlavet smykker, som bare ikke kan findes ved andre former for smykker. Der er en hvis for ekstra kvalitet over dem, da det ikke bare er et smykke der er blevet masse produceret. For nogle mennesker betyder det måske ikke det helt store, men for andre betyder det rigtig meget, at de ved et andet mennesker har brugt tid på, at lave lige netop det smykke de har på.

Med en smykkehandler, som f.eks. Louise Kragh, er du sikker på dansk top kvalitet når du køber smykker fra hendes side www.louisekragh.dk – Louise Kragh, som er kvinden bag smykker går rigtig meget op i, at det skal være kvalitetshåndværk. Derfor bliver smykkerne også produceret her i Danmark, så hun har mulighed for, at have en masse nærvær med dem der laver dem, og konstant være en del af produktionen. Det giver hende en tryghed, som hun fører videre til jer forbrugere.

haandlavede smykker

Raw Diamond-0102 Halskæde

Leder du efter den perfekte halskæde til din elskede? Så kan du næsten ikke gå galt i byen med denne kæde. Halskæden som har et vedhæng med en Diamand i en perle vil udentvivl smelte de fleste kvinde hjerter.

Halskæden fås ovenikøbet til en fornuftig pris, så langt de fleste mennesker kan være med her uden, at de skal bruge en hel formue på, at købe halskæden.

Halskæden fås i 3 forskellige varianter, så det er muligt vælge den den type der passer din elskede helt perfekt. Du finder halskæden i Sølv, guld og rhodinated.

Halskæden har en længde på 45/50 cm, som passer langt de fleste danske kvinder. Du finder halskæden ved at klikke her.

Leave a Comment

Filed under Smykker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>